Over emailstats.nl

EmailStats.nl is het eerste platform in Nederland  waar alle informatie over e-mail marketing statistieken, analyse en inzichten bij elkaar worden gebracht. Geen enkele op zich staande bron heeft het ultieme antwoord, dus brengen we meerdere onderzoeken en inzichten bij elkaar om een goed beeld te geven van waarde markt heen gaat.

De site is een gratis en gemakkelijk te gebruiken en geeft een overzicht en inkijkje in de wereld van fact based email marketing. Emailstats heeft een focus op lokale, Nederlandse kennis, aangevuld met kennis en onderzoek uit Uk, Europa en de rest van de wereld. Emailstats is een gezaghebbende bron voor email marketing trends, analyse en statistieken.

Bezoekers van de site zijn journalisten en algemene marketeers die op een eenvoudige manier statistieken zoeken over een bepaald email marketing onderwerp. En (email) marketeers die op zoek zijn naar verdieping van kennis en op de hoogte willen blijven.

Naast het email statistieken overzicht zijn er ook artikelen op de site die in gaan op resultaten van onderzoek, opinie, how to’s en uitleg over gebruik van email marketing statistieken en analyse.

Redactie Jordie van Rijn

Emailstats is in 2010 opgericht door Jordie van Rijn, onafhankelijk email marketing specialist en freelance dialoog marketing consultant met zijn bedrijf emailmonday. Met meer dan 13 jaar ervaring. Hij was co-auteur van verschillende Email Brancheonderzoeken in Travel,  Automotive en de financiële markt en lid van de werkgroep Kennis van de DDMA emailcouncil.

Jordie is te bereiken via jvrijn@emailmonday.com of contactpagina